donderdag 24 november 2011

Persoonlijke begeleiding op de makkelijke manier!

Van steeds meer cliënten hoor ik dat ze graag bij mij komen voor een stok achter de deur. Inmiddels is er zoveel informatie over afvallen en gezond leven, dat de meeste mensen weten hoe het moet en ook hun zwakke plekken kennen.

Toch is er vaak een drempel om naar een gewichtsconsulente te gaan, geen tijd, schaamte etc. Daarvoor heb ik natuurlijk al de weekmenu's, waarbij iedereen op de juiste manier zelf aan de slag kan. Toch missen veel cliënten dan weer de persoonlijke begeleiding. Een mail is zo gestuurd, maar soms willen ze ook gewoon hun verhaal even kwijt.

Daarom komen wij van Afvallen met Doortje met een nieuwe methode. Er is een stukje eigen verantwoordelijkheid, maar je kunt rekenen op alle aandacht en niet alleen mailtjes.

Het pakket is wekelijks en inbegrepen zit het volgende;
* De client houdt de hele week een eet en drinkdagboek bij. Dit wordt maandag naar ons door gemaild.
* De client weegt zichzelf elke maandagochtend na het opstaan, voor het ontbijt. En meet de middelomtrek, deze worden ook door gemaild.
* Er is 1 keer in de week persoonlijk contact om de resultaten te bespreken en nieuwe doelen te bepalen via de telefoon. (Telefonisch consult)
* Daarnaast kan de client met al zijn of haar vragen altijd terecht via de telefoon of e-mail.

Een gloednieuw pakket, waarbij je wel zelf aan de slag gaat, maar de persoonlijke begeleiding ook centraal staat, zonder dat je daarvoor elke week een afspraak moet maken.

De kosten van dit pakket zijn €7,50 per week, betaling gaat op basis van een factuur.

Is dit misschien iets voor jou? Dan kun je je aanmelden via info@afvallenmetdoortje.nl, ook als je extra informatie wilt!

Ik hoop dat wij hiermee toch weer meer mensen overhalen om iets te doen aan de ongezonde levensstijl!