woensdag 30 november 2011

Het voedingscentrum

Vandaag wil ik jullie graag wijzen op de volgende site;
www.voedingscentrum.nl

Bijna iedereen is wel bekend met het voedingscentrum, Je kent ze van de schijf van vijf of bijvoorbeeld de balansdag. De site is echter veel uitgebreidere dan dat. Je kunt er enorm veel informatie vinden over afvallen, over eten en voeding in het algemeen en hoe je bijvoorbeeld verspilling tegen kunt gaan. (Ook een goede zaak vind ik!)

Daarnaast kun je jezelf aanmelden voor de eetmeter. Je kunt hier elke dag invullen wat je eet en drinkt en in welke hoeveelheden, een soort digitaal eetdagboek dus! Wat het grote voordeel hiervan is, is dat je gelijk kunt zien of je van alle voedingsstoffen genoeg hebt binnengekregen (of misschien te veel!) Je kunt je eetgewoonten hier dan op aanpassen. En met inzicht kun je heel veel voor elkaar krijgen!

Ga dus eens snuffelen op de website, je kunt er zelfs hele lekkere recepten vinden, dus daarmee kun je ook gelijk aan de slag! succes!


Ik kreeg gisteren nog een aantal keer de vraag, hoelang de Give Away duurt. Je kunt je verhaal t/m volgende week dinsdag (6 December) insturen, daarna zoeken wij een winnaar! We zijn nog steeds benieuwd naar jullie verhalen!