donderdag 12 april 2012

Heb jij last van bikinistress??

AMSTERDAM -  Wie deze zomer in een vrolijke bikini met veel kleuren, bolletjes of streepjes het strand op stapt, voldoet helemaal aan het modebeeld.
Een meerderheid van de Nederlandse vrouwen verschijnt het liefst in zo’n bikini. Deze is bij voorkeur wel wat verhullend, want tweederde geeft aan last te hebben van bikinistress. Een verhullende bikini die de extra pondjes verdoezelt, staat dan ook hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.
Nieuwe bikini
Dit blijkt uit onderzoek van neckermann.com. De eerste zonnige dagen van het jaar hebben één op de tien vrouwen al aangezet tot het zoeken naar een nieuwe bikini. Ruim de helft wil vóór de zomer nog wel aan haar figuur werken en een groot aantal kiest dan ook badkleding die onzekerheden verdoezelt. De stress wordt ook vaak veroorzaakt omdat sommigen echt een nieuwe bikini nodig hebben.
Vrolijk
De meerderheid van de vrouwen draagt graag vrolijke badkleding met veel kleuren, bolletjes of streepjes. Ook is er een groep die het liefst donkere effen badkleding draagt, die niet teveel opvalt. Er zijn slechts een paar dames die het lef hebben om zich op het strand in stoere of glitter & glamour-bikini’s te vertonen.
Dat Nederlandse vrouwen graag winkelen blijkt wel uit het feit dat bijna de helft van de vrouwen vier of meer bikini’s heeft. Dit komt goed uit, want een kwart draagt het liefst elke dag een andere bikini met bijpassende slippers of nagellak.

Bron: Telegraaf.nl