Nodig;
Voor 4 personen
4 kleine biefstukjes
4 grote aardappels
300 gram sperziebonen
300 gram doperwten
bakje champignons
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels paprikapoeder
Doen;
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Schil de aardappels, snijd ze in parten en leg ze op de bakplaat. Smeer ze in met 2 el olijfolie en bestrooi met de paprikapoeder. Zet de aardappels 45 minuten in de oven en schep af en toe om.
- Maak de sperziebonen schoon en kook ze samen met de doperwten beetgaar
- Bak de champignons in 1 eetlepel olijfolie en bak de biefstukjes in de laatste eetlepel olie. (Je kunt eventueel een beetje boter toevoegen voor de lekkere smaak)
Serveer de biefstukjes met de champignons, samen met de groenten en de heerlijke ovenaardappels.
Je kunt hierbij nog een lepel ketchup of yogonaise nemen, lekker bij de aardappels
Eet Smakelijk!!
Foto van het www!